Duh San Sebastiana.

Oier Iruretagoiena (Errenteria, 1988), mladi nastajajočih vrednost Baskovske plastične umetnosti, predstavlja v Laboratoriju sobi San Telmo Muzej v Donostia niz kiparskih in akustični deluje okoli slika San Sebastian in Duha.

Štiri totemic številke, navpično skulpture, ki leži na steni, diy les, cement in barve predstavljajo slika svetnikov, zavetnika mesta, dediščine constructivism in umetnosti povera (2021). Vstavljanje in seznanjanje o nasprotujočih si elementov, kot so les, cement, že s kiparji, kot so Mendiburu ali drugih, ampak Iruretagoiena ne v bolj ironično in priložnostne način, dodajanje barve, teksture in barve. Tako se pojavijo križanci, mezizo in nezaščitena bitja, ki povzročijo določeno bolečino pri razmišljanju o njih, kot so ostanki in mučeništvo umetniškega dela.

Hvala, ker ste gledali.

Ob njih, dve kolažev iz plastike in mešani elemente vključiti, poklon graverja Hoefnagel, ki predstavlja saint zaščitnik proti kugi in mesta, skoraj nataknili na drevo. Slabi elementi, koncept in ponovna uporaba slik, vzetih iz kolektivne domišljije, sestavljajo ta dela.

Fantom namestitev na desetine slušalke, ki se predvajajo v živo radijskih oddaj, poskuša ustvariti protislovna in neslišno vzdušje, kaj je slišal v sobo, ki se nanašajo zvočnem/neslišno luknje z luknjami na saint ‘ s puščicami.

Velik križ (S. T.), narejen z mešane tehnike, velike Hladno Ušesa uho (2018), in dva močna pretepli in grdo ravnali glave opravljena v cementa (2015) skupaj to majhno, a bistveno vzorca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja