Dvoletna trditev navaja vlogo Arantzazuja

Uradni College Arhitektov, Vasco-Navarro je predstavila včeraj, pod okriljem Arhitekture Bienala, razstava Arantzazu, 70 let, ki poskuša vrednost dela Luis Laorga in Francisco Javier Sáenz de Oiza in njihovo vlogo v gradbeništvu. Razstava je odprta od danes do naslednjega novembra 30 na Diocesan Muzej Donostia.

Svetišča Arantzazu je postala najbolj predstavnik arhitekturni kompleks dvajsetega stoletja v Gipuzkoa, tako, ob njeni 70. obletnico, Kolegij Arhitektov je hotel plačati svoj zaslužen poklon. Če želite to narediti, razstava značilnosti prvotnih načrtih in spomin na gradnjo, kot tudi podroben kronika odnos med dvema ideologi.

Hvala, ker ste gledali.

Razstavo lahko obiščete do 30. novembra od 10.30 do 14.30 ure in od 17.00 do 19.00 ure (ob sobotah do 18.00) in ob nedeljah od 13.30 do 19.00 ure, in ima več vzporednih dejavnosti, kot so pogovori in delavnice po vsej mesecu novembru.

DRUGIH PREDLOGOV Bienala bo nadaljevala svoje aktivnosti čez vikend z delavnicami in govori Otros lugares, ki bo na voljo za avdiovizualno direktor, umetniški kurator in profesor Andrés Hispano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja