Explorer 8 najlepše ulice severnega Londona

“Lepo je v očeh opazovalca,” kot pravijo, ampak to je gotovo res, da kot svoje “monstruozne carbuncles” (TM, Princ Charles), London je področja lepote.

Prepričan sem, da se bodo naši bralci strinjali, da je sever mesta dom več kot le del tega.

Kot tudi naravne lepote Hampstead Heath, gozd okoli Highgate in ikona Primrose Hill, veliko naših mestne krajine je določeno eleganco.

Tukaj je samo nekaj teh draguljev.

Halcot Crescent, Primrose Hill
Paddington Bear se je dobro odrezal, ko je pristal v fantazijskih domovih, obarvanih s sladkarijami (v Windsor Gardens v filmu).

Pred kratkim smo na spletu ocenili, da je hiša vredna 3,1 milijona funtov, ko je bil prvi film objavljen leta 2014 in je zdaj vredna 4 milijone funtov.

Sramotno je, da nisem videl filmov, zato ne morem jamčiti za Paddingtonovo neobstoj na nepremičninskem trgu ali splošno stopnjo zadovoljstva.

Camden Passage, Islington.
Camden passage ni v Camdenu, niti eden od Camden Head pubov. Eden je v Camden High Street, drugi pa v Camden Passage, ki je v Islingtonu. Jasno?

Žal mi je, da sem začel ta odstavek, ampak Kakorkoli, Camden Passage je maloprodaja dragulj off Upper Street (najboljša destinacija za večerjo zunaj central London?).

Ob nekaterih čudovitih priložnostih za hrano na prostem in kavo je to popoln kraj za ljudi-opazovanje in je pogosto živ s starinarji in stojnicami.

Church Row, Hampstead
Ta lepa ulica v središču Hampsteada je imela nedavna bollard vprašanja, svet pa si je prizadeval za zmanjšanje težkega prometa vozil.

Vendar se hvali tudi s prelepo cerkvijo St. John-at-Hampstead in 28 Church Row, ki sta jo za najboljšo restavracijo v severnem Londonu izvolila Ham & High readers.

Makepeace Avenue, Highgate
Ogromni” Tudor ” obrazi posestev Holly Lodge so veličastna prisotnost.

Te zasebne ceste, med Hampstead Heath in Highgate Pokopališče, kričijo “ekskluzivno”.

Flask Walk, Hampstead
Hampstead je poln lepih stanovanjskih ulic, toda Flask Walk je eden od trgovskih zakladov.

Uživaj v neodvisnih trgovcih, v eateriesu, in v čudovitem srednjeveškem pubu Flask.

Kelly Street, Kentish Town
Kelly Street je ena izmed mnogih skrivnosti mesta Kentish.

Dobro je poznana strankam Mariove kavarne in Eddyjeve brivnice.

Narooke Row, Islington.
Za angelom se skriva Kolebrooke Row, na eni strani pa javni vrtovi.

Mirno je, majhna prometna soseščina in nekaj posesti nazaj na kanal.

Dovolj lepa je, da nekaterim bodočim premierjem in drugim televizijskim osebnostim zagotavlja domove.

Avenija Bishops
Spomnimo se, kako sem rekel, “lepo je v očeh opazovalca”, tudi Škofje Avenue ni za vsakogar okusov, vendar ne ponujajo vpogled, kako drugi polovici živo.

Tek od Kenwooda do East Finchleya, “Bilijonarjeva vrsta” je milja graščin.

Ti je všeč?

Na zgornjem koncu, za A1 in blizu East Finchley postaje, je družinski dom v Daniel Daggers nepremičnin je na razprodaji za lepo, okrog 10 milijonov funtov.

Za to dobite sedem spalnic in klet z “zabaviščnim apartmajem, bazenom, jacuzzijem in telovadnico”. Obstajajo tudi ločeni prostori za osebje in velik južno obrnjen vrt.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja