Mestni svet odobri OPE za enajst zastopnikov občinske straže.

Odbor lokalne vlade je v torek odobril javno ponudbo za zaposlitev (OPE) za enajst delovnih mest zastopnikov občinske straže. “To je približno zapolnitve prostih mest za zmanjšanje začasno”, je rekel župan, Eneko Goia, ki je dejal, da Mestni Svet bo iz “čim več mest, kot je mogoče, vedno ob upoštevanju omejitev, določenih v tej zvezi v državni predpisi”. V vsakem primeru se poleti poveča osebje s stažisti.

Donostiarra councillor je opozoril, da trenutno obstaja več odprtih postopkov za izbor osebja na občinski ravni, ki izhajajo iz predhodno odobrenih ponudb za zaposlitev.

Hvala, ker ste gledali.

Vendar pa še vedno obstajajo kraji, da se napolni in Mestni Svet Donostia, v skladu s svojo glavo, se bo nadaljevalo delo na javni zavod ponujajo leta 2021, ki bo tudi vključiti pred koncem leta mest, od drugih področjih, kot so tehnične, administrativne in različne obrti.

V resnici, Mestni Svet Donostia je na svoje delo odborov 2,900 ljudi, ki so, čeprav so odobreni selektivne postopke, niso dosegli dovolj točk za pridobitev krajev in so na čakalni seznam za praznike, bolniške odsotnosti in druge menjave.

Poleg tega se lahko od nedavnih datumov osebe, registrirane na borzi dela, posvetujejo s svojim položajem prek spletne strani www.donostia.eus, ki je ustvaril poseben oddelek, tako da imajo prosilci vedno informacije o svojih možnostih.

ALICE GULICK PARK ARANŽMA

Po drugi strani pa je tedensko srečanje občinske vlade Donostije dalo zeleno luč projektu izboljšav in dostopnosti parka Alice Gulick v Inxaurrondu.

Proračun projekta je 128,776 EUR in se pričakuje, da bo izveden v dveh mesecih. To zahteva obnovo pločniki na pločnikih in stopnice, kot tudi odpravo obstoječih arhitekturnih ovir in gradnjo nove pločniku dveh metrov na široko dostopno peš pot med Paseo de Zubiaurre in Calle de Los Luises.

ZA ZDAJ NI DOVOLJENJA ZA MARY BREZMADEŽNO.

Na drugi strani Upravnega Odbora v torek je zapustil neodobreno dovoljenje za gradnjo parkirišča s 320 mesta na parceli Marijino Brezmadežno, Ategorrieta Avenue. Razlog, da dovoljenje ni bilo izdano, kot je bilo načrtovano, je bilo pomanjkanje nekaterih dokumentov, kot župan je poudaril.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja