Mnenje: pomoč ljubljenim pri stroških nastanitve

Čeprav so nekateri očitno, večina Britancev ni ravno obsedena z lastninskimi vrednotami. Ker pa v svoje domove vlagamo toliko fizičnega in čustvenega kapitala, cenimo njihovo vrednost in posledično njihov status kot najdragocenejše sredstvo, ki si ga mnogi izmed nas lastimo.

Lahko bi trdili, da ko gre za lastništvo premoženja, “o lucky oblikovanje” povojne baby boom zadeti jackpot, kot že bežen pregled vrednosti izkaže.

Vsesplošna gradbena družba je sledila četrtletnim vrednostim nepremičnin od leta 1952, ko so povprečni stroški doma znašali 1,891 funtov. Trideset let kasneje, na istem mestu bi postavil nazaj £25,580, še vedno zelo cenovno dostopne za ljudi, ki želijo, da bi dobili na nepremičnine lestev, ki je prvi prečko. Povprečne vrednosti skoraj podvoji v naslednjem desetletju, ampak za tiste, ki ni povsem clambered krovu nepremičnine lestev, so izrazito upočasnila med 1989-96, kar ti ljudje priložnost, da hop na krovu.

Poznaš preostanek zgodbe. Hiše v vrednosti 50.168 funtov v letu 1992, so bile na predvečer zaprtja vredne skoraj 215.000 funtov. Od takrat je bilo letno povečanje povprečnih vrednosti stanovanjskih nepremičnin občasno več kot 8,5%. Po podatkih Urada za nacionalno statistiko, so stroški povprečnega doma v Angliji zdaj 268.000 funtov.

To pomeni, da se je od objave statistike nepremičnin po vsej državi povprečna vrednost hiše povečala za faktor več kot 140. Ni čudno, da kupec, ki je prvič kupil (FTB), potrebuje približno šest let, da shrani depozit, pri katerem ga kupi! Malo čudno tudi, da je ocenjeni tretjina FTBs prejeli neko obliko finančne pomoči iz Banke Mama in Oče, zdaj narod je šesti največji lastnine, povezanih s posojilodajalcem.

Medtem ko so lahko Nepremičninske vrednosti kratkoročno zelo nestabilne, se njihov dolgoročni trend še naprej povečuje. Starši iščejo način, kako pomagati svojih otrok ali vnukov dobili točka upora na trgu nepremičnin ne bo samo zavedajte se tega, bodo tudi priznati, da je trg ohladi pred kratkim, po odstranitvi Žig Dajatve počitnice.

To je položaj, v katerem bi jih lahko izkoristite za sprostitev delež bogastva built-up v svojih domov in darila sredstva za svoje potomce, da bi jim pomagali pridobiti svoj prvi nepremičnine na točki, kjer so se cene so prenehali obnaša nenormalno.

Kot kažejo državni statistični podatki, je veliko lastnikov Združenega kraljestva, starih 55 let in več, opazilo fenomenalno povečanje vrednosti njihovih nepremičnin. Z uporabo te rasti v svojo korist je privlačen finančni možnost za tiste, ki želijo, da bi njihovi potomci nogo-up na, da je vse pomembno, prvo prečko na nepremičnine lestev.

Daleč od tega, da bi bila sama. Po mnenju Sveta za sprostitev lastniškega kapitala lastniki zdaj vsako leto iz svojega premoženja sprostijo okoli 4 milijarde funtov neobdavčenega lastniškega kapitala. Veliko se ga uporablja, da zagotavljajo dragocen prispevek k ljubil eno je lastnina depozit, medtem ko veliko je bilo tudi v prahi za notranje razširitve, nove kuhinje, luksuzne počitnice in številne druge postavke poleg.

Z izkoriščanjem specialist ‘življenjsko dobo hipoteke’, na voljo samo za tiste, starih 55 let in več, milijonov homeowners bi javnost davka prosta vsota preživeti točno, kako si to želijo.

Obstajajo tri dodatne prednosti:

Prvič, lastniki hiš obdržijo polno lastništvo nad svojo lastnino do konca življenja, ali dokler se ne preselijo v stalno prebivališče.

Drugič, ni nobene zahteve, da bi mesečna odplačila zaradi posojilo odplačuje preko nepremičnine prodaja, ko homeowner(s) umre ali premakni v stalni stanovanjske oskrbe.

Tretjič, hipoteke za doživljenjsko dobo, ki jih odobri Svet za sprostitev lastniškega kapitala, so namenjene zagotavljanju, da lastniki nikoli ne dolgujejo več kot vrednost svojega doma.

Seveda bi lahko uporaba deleža domačega kapitala danes pomenila, da bo v prihodnosti manj na voljo. Zato je bistveno, da se o tem pogovorite in drugih zadevah s kvalificirano kapitala sprostitev svetovalec pred kakršno koli dejanje, ne nazadnje tudi zato, ker sprošča kapital se lahko zmanjša nepremičnin vrednosti in vpliva na upravičenost do sredstev-preizkušeni koristi.

Ker se je povpraševanje po sprostitvi lastniškega kapitala povečalo, se je povečal tudi razpon hipotek za vse življenje, ki so na voljo lastnikom stanovanj. Tisti, ki želijo pomagati družini FTBs v njihovem prizadevanju, da scramble na nepremičnine lestev mora na prvi stopnji, se pogovorite o naslednjih možnosti s strani svetovalca kot trga nepremičnin traja oddih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja