Noč čarovnic: groza v dnevni sobi

Kino, serija, doma izdelanimi okraski, risanke in recepti, vse v grozo tipko meni, da različne TV-kanali, so pripravljena tako, da svojim gledalcem shudder z panike, smeh in kurjo prizorov. Noč čarovnic je in tisti, ki tega ne praznujejo na ulici, lahko to počnejo tudi na kavču v dnevni sobi ali v postelji. Otroci bodo uživali v posebnem programu.

AMC kanali, so se spremenili v intenzivno in zabavno programiranje. Na sprednji strani Aljaske bo najbolj strašno sporočilo. Na noč čarovnic bo Selekta programirala Aljaska, prva selekcionadora ali osebnost, ki jo bo mreža izbrala za oblikovanje celotnega programskega omrežja v enem dnevu. Umetnik je izbral popoln program za danes, ponuja od otroških akciji, kot so čudaško zgodbe Masha, da klasična horror filmov, kot so Hellraiser, Tesis ali Creepshow 2, skozi presenetljivo, dokumentarne oddaje, kot so Čudna bitja in življenja programi, kot sta na primer Poseben Halloween sladkarije iz Al Obregon.

Hvala, ker ste gledali.

Tudi v del dokumentarne oddaje, Kanal Historia, ob 21.00 uri, bo program za ta dan Čudne Stvari, serije, v kateri ekipa strokovnjakov, ki odkriva skrivnosti predmeti, kot so Roman dodecahedrons, starih računalnikov, in ogledala iz žgane pijače. Poleg tega bosta kanal življenjskega sloga Canal Cocina in Canal Decasa posvečala posebne gastronomske in dekoracije, povezane z Nočjo čarovnic.

Energija, vsa groza, tematski kanal Mediaset ni mogel pobegniti noči, v kateri so se vsi liki groze odločili zapustiti svoje ležaje, da bi prestrašili osebje. Da bi gledalci živčni, nič bolje kot nov obrok serije grozljivk ustvaril Ryan Murphy: crossover prve in tretje sezone American horror story, Umor Hišo in Coven, združuje v svoji cast ikona akterji, kot so Sarah Paulson in Kathy Bates. Na drugi strani, Halloweenergy dopolnjuje svojo posebno programsko novembra 1 z emisijo posebno dostave CSI Las Vegas in Havaji 5.0 s temo noč Čarovnic kot del svojih parcelah.

V Enkrat Ugriznil epizoda CSI Las Vegas, forenzični strokovnjaki, ki poskušajo pojasniti macabre dogodek, ki se odvija na noč Čarovnic: odkritje telo brez življenja Mike Lynch, policijski uradnik, katerega grlo je bilo raztrgane ven. In v epizod Razvozlati, Pošasti in hiša grozote Havaji 5.0, moč za enotnost 5.0 je vodil Steve McGarrett bo poskusil, da stjerati serijski morilec, ki je kopiranje umorov upodobljeni v kultni film, neusmiljen kazenski, da lahko sodobno različico dr. Frankenstein, avtor umora medij, ki je bil očitno straši z poltergeist, oz.

Otrok kanal Televisión Española je prijavil na dan groze in ne bo pustil svoje mlade gledalce brez grozljivih vsebine. Načrt za te praznike, je popolnoma monstruozne: V Momonsters, da je otrok, starih od štiri do dvanajst let stare družbe in Addams family, ki je površje in bo spremljal čez cel vikend. Vendar ne pridejo sami: pojavil se bo tudi mali vampir. Jutri se bosta Dixie in zombi upor končala s strahom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja