Sodišče prosi Áncoro za štiri milijone, da prekine umetniško delo.

V associacion Áncora uspelo začasno previdno del reforme Likovno Umetnost takoj, ko ga je začela, zdaj pa se sooča z zahtevo za skoraj štiri milijone evrov, če želi prekinitev, da se ohrani

Sporna upravno sodišče številka 3 Donostia je priznal, da je dela za Likovno Umetnost, ostajajo začasno, kot previdnostni ukrep, kot Áncora zahteva po svoje ustanovitve, tako dolgo, kot je združenje za obrambo dediščine prispeva 3,9 milijona evrov.

Prav zato, Áncora in drugih združenj, ki so se imenuje za predstavitev na 12.00 opoldne danes zahtevati, da dela za preoblikovanje stare cinematógrado v stavbo turističnih apartmajev in druge uporabe, ne opravi, kar pomeni rušenje notranje zadeve premoženja in vzdrževanje fasad.

Hvala, ker ste gledali.

Visokega zneska, ki ga zahteva sodnik odgovarja za stroške, potrebne za zagotavljanje razmer stavbe po sodni postopek, ki mora ugotoviti, ali občinski licenco, ki se je pritožila, je pravilna, in da so fasade okrepil (pritrjen z irons), da bi “preprečili njenega propada, glede na položaj uniči stavbe”, pravi sodnik.

Sodišče je priznal sprejetje začasne prekinitve dela “kot zelo previden ukrep” na začetku meseca, ko pritožbo Áncora, takoj, ko deluje v stavbi je začelo. Zdaj, sodnik, ki omogoča prekinitev dela, da se podaljša do sodišč, ki odločajo o tem, ali licenco je ustrezna, ker je bila vložena pritožba, s pogojem, da prispevajo omenjeni znesek.

Če se sodniki odločijo, da bodo preklicali dovoljenje, se lahko notranjost stavbe podre do razglasitve sodbe. Zato je treba delo začasno prekiniti. Vendar, če sodišče meni, da je stavka je prilagojen pravu, lastniki bi izgubili denar, ki imajo stavbe čaka kazen, vendar z montažo za stabilizacijo to, oder, krošnjami, žerjav, zasedbe javnih cest in drugih stroškov.

V plenarnem Zasedanju prejšnji četrtek, je councilor za Dela in Projekte, Duñike Agirrezabalaga, je dejal, da Mestni Svet nima zmogljivosti za prevzem lastništva nad stavbo v propad brez misaligning svoj proračun in da bi to pomenilo “zastavitve naložbe proračuna za leti”. Dodal je, da bi bilo kot “prodaja avtomobila za nakup bencina”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja